Uspješna dokapitalizacija Mlinotesta

Bez autora
Oct 16 2011

Slovenski je Mlinotest putem internetskog portala Seonet jučer priopćio da je u prvom i drugom krugu ponude dionica upisano i uplaćeno svih 180.723 dionice. Sve nove dionice upisalo je i uplatilo društvo Vipa Holding. To znači da je ponuda novih dionica Mlinotesta bila uspješna. Prvi krug upisivanja dokapitalizacijskih dionica Mlinotesta, u kojem su mogli sudjelovati postojeći dioničari, počeo je 15. rujna. Mlinotest je, podsjetimo, u prvom polugodištu ostvario 390.000 eura dobiti iz poslovanja, 4 posto više u odnosu na isto razdoblje lani. Prihodi od prodaje narasli su za 10 posto na 24,3 milijuna eura.

Uspješna dokapitalizacija MlinotestaSlovenski je Mlinotest putem internetskog portala Seonet jučer priopćio da je u prvom i drugom krugu ponude dionica upisano i uplaćeno svih 180.723 dionice.

Sve nove dionice upisalo je i uplatilo društvo Vipa Holding. To znači da je ponuda novih dionica Mlinotesta bila uspješna, poručeno je iz istog društva.

Prvi krug upisivanja dokapitalizacijskih dionica Mlinotesta, u kojem su mogli sudjelovati postojeći dioničari, počeo je 15. rujna. Mlinotest je, podsjetimo, u prvom polugodištu ostvario 390.000 eura dobiti iz poslovanja, 4 posto više u odnosu na isto razdoblje lani. Prihodi od prodaje narasli su za 10 posto na 24,3 milijuna eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik